„Klademe důraz na pravidelné úklidy celého města a likvidaci černých skládek“

studentka marketingu

Narodila jsem se v Českém Těšíně, kde doposud žiji. Vystudovala jsem Obchodní akademii v Českém Těšíně a bakalářské studium na VŠB-TU v Ostravě, kde dále pokračuji na navazujícím magisterském studiu v oboru Marketing a Obchod. Jelikož jsem stále student, pracovala jsem nejčastěji brigádně. Dlouhodobou spolupráci jsem vedla například s Domem dětí a mládeže v Českém Těšíně.

Zkušenosti přicházejí i ze studijního prostředí. Studovala jsem v anglickém jazyce prostřednictvím programu Erasmus + v Poznani v Polsku. Účastnila jsem se výjezdu na International Week do města Szeged v Maďarsku.

Mezi mé zájmy patří sport, konkrétně turistika, běh a jízda na kole. Nepohrdnu ani kulturou, nejraději mám divadelní komedie. Chtěla bych cestovat a poznávat nové kultury.

studentka marketingu

Naleznete zde informace o našich aktivitách, projektech, plánech a vizích a obecně o dění v našem městě.