„Pořadatelům akcí nabídneme vybavení, prostory a volné termíny“

student řízení environmentálních rizik, rapper

Narodil jsem se a žiji v Českém Těšíně. Vystudoval jsem bakalářské studium Řízení environmentálních rizik, Rizika výrobních a logistických procesů v Uherském Hradišti.

Věnuji se rappu, psaní textů a natáčení videoklipů. Hudbě se věnuji od svého mládí a lidé nejen na těšínské hudební scéně mě znají pod uměleckým jménem Wyruz. Nejlépe mě popíše to, co dělám nejraději, a to je právě psaní textů a natáčení hudebních videoklipů, které najdete kupříkladu na mém YouTube kanále – https://www.youtube.com/user/wyruzmotherfucker

Angažuji se v aktivitách souvisejících s hudbou. Mé další zájmy jsou sport a cestování.

student řízení environmentálních rizik, rapper

Naleznete zde informace o našich aktivitách, projektech, plánech a vizích a obecně o dění v našem městě.