„Myslíme na potřeby okrajových městských částí“

Kandidát s pořadovým číslem 7

22 let, student marketingu a obchodu

Žiji na těšínské periferii, ve Stanislavicích. Vystudoval jsem střední školu Albrechtovu v Českém Těšíně, obor Polygrafie. Dnes studuji na VŠB-TU v Ostravě obor Marketing a Obchod.

Téměř celý volný čas věnuji cyklistice, účastním se Českého poháru a menších závodů po celé republice. S cyklistikou jsem začal ve svých čtyřech letech a sportovní odhodlání a touha něco v tomto sportu dokázat mi vydržela dodnes. Přivydělávám si prodejem dřeva nebo různorodou prací formou brigád. Rád si zahraji basketbal nebo zajdu na hory, problém mi nedělá ani návštěva kulturních akcí.

Donedávna jsem byl ovcí, která nechtěla vidět pravdu, která se skrývá ve společnosti. Tou pravdou myslím skutečné složky hýbající našimi životy – velké korporace, korupce, falešné zastrašování lidí pomocí médií atd.

22 let, student marketingu a obchodu

Pravidelné informace o dění v Českém Těšíně, jeho okolí a také zde naleznete nejrůznější inspirace a vize Pirátů Těšín.