„Aktivizujeme sociálně vyloučenou mládež“

Vedoucí nízkoprahového zařízení pro děti a mládež a sociální pracovník

Proč sis vybral zrovna Českou pirátskou stranu?

Piráti jsou pro mě moderní alternativou politického spektra se spoustou perspektivních lidí, kteří mohou dodat svěží vítr a být přínosem v mnoha oblastech současného veřejného politického, kulturního, virtuálního i reálného života.

Jaké jsou tvé životní a pracovní zkušenosti?

Po studiu na místním gymnáziu jsem pokračoval v Ostravě sociální pedagogikou a v současné době jsem začal studovat vedení a rozvoj v sociálních službách. Pracoval jsem převážně v sociálním sektoru s různými cílovými skupinami lidí. Momentálně pracuji čtvrtým rokem jako vedoucí a sociální pracovník v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež v Karviné.

Co se ti líbí a nelíbí v Českém Těšíně a co bys rád změnil?

V Českém Těšíně jsem se narodil, vyrůstal a stále rád žiji. Je to město s historií i potenciálem. Pozitivně vnímám možnosti spolupráce obou Olší rozdělených částí původního Těšína. Prostor pro zlepšení vidím zejména ve vizuální stránce některých částí města, chudou nabídku kulturního vyžití a služeb celkově. Také Těšínskou přehradu si dovedu představit jako místo, které občanům města nabídne lepší podmínky a zázemí pro různé sportovní, nebo odpočinkové aktivity.

Jaké jsou tvé koníčky a zájmy?

Mezi mé zájmy patří především sport. Aktivně kolo, plavání, hory. Pasivně všechny kolektivní sporty. Spoustu času také trávím poslechem hudby, občas i její reprodukcí, nebo pořádáním menších hudebních setkání. Rád čtu, i když asi málo 🙂

Jaká je tvá životní filozofie?

Věřím v karmu a spravedlnost. Věřím, že ve všem špatném se dá najít něco dobrého, i když je to často velké umění.

Vedoucí nízkoprahového zařízení pro děti a mládež a sociální pracovník

Naleznete zde informace o našich aktivitách, projektech, plánech a vizích a obecně o dění v našem městě.