Právě si prohlížíte Dočkáme se streamu ze zasedání ZM Český Těšín?

Dočkáme se streamu ze zasedání ZM Český Těšín?

Dne 5. června se náš zastupitel Ing. Ireneusz Pieniążek setkal se starostkou města, Mgr. Gabrielou Hřebačkovou, aby probrali možnosti realizace našeho návrhu na pořizování streamu (on-line videopřenosů) a audiovizuálních záznamů ze zasedání ZM Český Těšín.

Dobrou zprávou je, že vedení města souhlasí se streamem, přičemž dokonce plánuje zakoupení vlastní kamery. Špatnou zprávou je, že se nám, alespoň prozatím, nepodařilo u vedení města sjednat podporu pro pořizování audiovizuálních záznamů. Paní starostka se však vyjádřila v tom smyslu, že vedení města je do budoucna otevřené myšlence pořizování jak streamu, tak audiovizuálních záznamů. Díky nákupu vlastní kamery bude do budoucna mnohem snadnější začít pořizovat i audiovizuální záznamy, které budeme i nadále pořizovat vlastními silami. Paní starostka slíbila, že bod o pořizování streamu bude zařazen do příštího jednání zastupitelstva (17. června).

O naší snaze v této věci jsme vás již informovali ve dvou článcích – Audiovizuální záznamy a stream ze zasedání ZM Český Těšín z 19. února, který si můžete přečíst zde, a Schůze u kulatého stolu: audiovizuální záznamy a stream ze zasedání ZM Český Těšín z 5. března, který si můžete přečíst zde.

Jak vše dopadne uvidíme již za několik týdnů. Pevně věříme, že pro stream nalezneme dostatečnou podporu.

🏴 Vaši Piráti Těšín 🏴

Napsat komentář