Právě si prohlížíte První zasedání nově zvoleného zastupitelstva

První zasedání nově zvoleného zastupitelstva

Připomínáme, že již zítra 31. 10. proběhne od 13.00 první zasedání nově zvoleného zastupitelstva. Jako vždy je zasedání veřejné a může se kdokoliv zúčastnit. Neváhejte tedy přijít, pokud Vás program a průběh schůze zajímají.

Program zastupitelstva:
1. Zahájení
2. Složení slibu zvolenými členy zastupitelstva města
3. Volba ověřovatelů zápisu
4. Schválení programu ustavujícího zasedání zastupitelstva města
5. Volba členů návrhové komise
6. Stanovení počtu místostarostů a počtu členů rady
7. Určení funkcí, pro které budou členové zastupitelstva města uvolněni a stanovení počtu dlouhodobě uvolněných členů zastupitelstva města
8. Volba starosty města
9. Volba místostarostů města, určení místostarosty, který bude zastupovat starostu v době jeho nepřítomnosti
10. Volba ostatních členů rady města
11. Zřízení výborů zastupitelstva města, stanovení počtu jejich členů, zvolení předsedů a členů výboru