Právě si prohlížíte Bc. Andrea Branná kandidátka pro letošní komunální volby

Bc. Andrea Branná kandidátka pro letošní komunální volby

👉 Bc. Andrea Branná
Kandidátka s č.3 za 🏴 Českou pirátskou stanu v Českém Těšíně

U pirátské strany jsem jako registrovaný příznivec od roku 2018, kdy proběhly komunální volby. Tenkrát jsem se s nadšením zapojila do kampaně a tvorby volebního programu a podařilo se mi dostat do českotěšínského zastupitelstva a do sociální a zdravotní komise. Líbilo se mi nadšení členů naší těšínské buňky a viděla jsem to jako příležitost mít možnost něco změní k k lepšímu. Snažili jsme se, ale jako opozice jsme byli v menšině a tak se často stávalo, že naše návrhy byly zamítnuty. V zastupitelstvu se nám podařilo prosadit některé body našeho programu a to vnímám jako úspěch. Byl to například: On-line přenos ze zasedání ZM Český Těšín, Informační systém s mobilní aplikací – Mobilní rozhlas, který, ale nefunguje podle našich představ.

Proto jdu do toho znovu a věřím, že nás bude tentokrát víc, že spojíme své síly a prosadíme to co se nám prosadit doteď nepodařilo:

👉 Participativní rozpočet: je důležité, aby se občané města zapojili do jeho spoluvytváření vlastními projekty.

👉 Audiovizuální záznamy ze zastupitelstva města: každý občan má právo vidět jednání zastupitelstva v kteroukoliv denní dobu.

👉 Mobilní rozhlas ze všemi jeho funkcemi: momentálně mobilní rozhlas využívá minimum svých funkcí.

👉 Sociální témata: důležitá je pro mě i podpora alternativních způsobů výuky, klasické školství by mělo mít konkurenci. Dále je to podpora stávajících a i nově vznikajících sociálních služeb pro naše občany.

Bc. Andrea Branná, zastupitelka města Český Těšín
#humansofpirati #odvahadelatcojespravne

Uvidíme se 23. a 24. září ve volebních místnostech! Volím změnu #Volím2
🖤 Celou naší kandidátku najdete na našem webu: https://www.pirati-tesin.cz/kandidatka/

Napsat komentář