PŘINÁŠÍME VÁM AKTUALITY NEJEN Z ČeskÉHO TěšínA

Česká pirátská strana nabývá na síle i v Českém Těšíně. Rozhodli jsme se zapojit do veřejného dění v našem městě. Chceme být alternativou proti stávajícím politickým subjektům. Naším cílem je změnit pohled lidí, navrátit jim důvěru v politiku, pomoci jim aktivně se podílet na vedení města a zlepšit samotný život nás všech.

Oprava bariér, které vznikly na nově zrekonstruované křižovatce

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Přesně před 14 dny jsme vydali článek o chybějícím bezbariérovém přístupu na nově zrekonstruované křižovatce na ulici Viaduktová (u restaurace Pod Věží) a některých dalších cestách v Českém Těšíně (https://www.pirati-tesin.cz/cesty-v-ceskem-tesine-znemoznuj…/). Zároveň jsme také zaslali městu žádost, ve které jsme na problém upozornili a požadovali jsme nápravu vzniklé situace.

Jelikož jsme Vám slíbili, že se budeme snažit Vás o situaci dále informovat, přinášíme další zprávu – nyní naopak pozitivní. S radostí jsme dnes zjistili, že na křižovatce na ulici Viaduktová (u restaurace Pod Věží) se na nápravě již začalo pracovat. Chtěli bychom tímto informovat ty, pro které je bezbariérový přístup nutností a zároveň poděkovat městu za pohotové jednání.

Stay tuned!
Vaši Piráti Těšín